Posterart.dk

Plakater fra posterart.dk

 

Posterart.dk sælger plakater online, i højeste kvalitet. Alle plakaterne er printet på kvalitetspapir, for at opnå det smukkeste resultat. Hos posterart.dk finder du Plakater med kunstprint og fotokunst, du finder også sort-hvide billeder og posters i mange forskellige kategorier. Posterart.dk er en lille virksomhed som ønsker at give sit bud på markedet, med plakater. Derfor udvælger vi selv alle plakaterne, med et skarpt øje på kvaliteten.
Vi fremstiller selv alle vores plakater. Når du har bestilt en plakat, bliver den printet, pakket og sendt til dig, fra posterart.dk. Hos posterart.dk finder du også vores egne designs, de findes i sær i kategorien med kunst, kategorien med abstrakt, samt vores citat- og natur posters. Vi ønsker at ramme markedet bredt, derfor kan du hos os finde mange stilarter. Vi har alt fra det mere traditionelle, til moderne og abstrakte kunstplakater
I vores kategorier kan du finde plakater med dyr, plakater med kunst og plakater med fotokunst og meget andet. I vores kategori med dyr, finder du smukke, sjove og fantasifulde plakater. I vores kategori med kunst, kan du finde, abstrakte moderne kunstplakater, plakater med grafisk kunst, Plakater med kunstprint af akvarel, og meget andet.
Vi er sikre på, at der er plakater for alle i vores sortiment. Kig derfor vores kategorier igennem, og find netop de plakater der passer i dit hjem.
Plakaterne printer vi i seks str. A1, A2, A3, A4, 50ŸŸx70 og 30x40. Alle vores plakater bliver printet på 210 gsm tykt kvalitetspapir, fra firmaet Hahnemuhle. Plakat Papiret er meget tykt, det bliver derfor ikke nemt krøllet og plakaterne fremstår smukt. Bestiller du en plakat hos os kan du, altså være helt sikker på at den er fremstillet på den bedste måde. Hvis der mod forventning, skulle opstå et problem, kan vi garantere de herunder følgende punkter. For mere information vil vi opfordre kunder til at læse vores handelsbetingelser.

 

  •  Posterart.dk giver dig 14 dages returret på dine køb.
  •  Posterart.dk giver dig 2 års reklamationsret på produkter.

 


Posterart.dk tilføjer dagligt nye plakater, så husk at kigge ind på vores side ofte. Vi vil i fremtiden producere mange nye spændende produkter. Har du specielle ønsker, eller gode ideer til nye plakater, er du velkommen til at skrive en mail til os.
Kig også vores side med inspiration igennem, her kan du se nogle af vores forslag til din væg med plakater. Mangler du ideer kan du her måske få en god ide, til din indretning. Når du køber plakater på posterart.dk, kan du være sikker på at kvaliteten er i top. Vi kontrollerer altid vores plakater, før de bliver sendt til kunden. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en mail. på kontakt@posterart.dk.

Da vi stadig er en lille virksomhed, med begrænset lagerplads, sælger vi ikke rammer. Kvalitets rammer med glas er også meget svære at sende, da de ofte vil gå i stykker. Derfor har vi indtil videre besluttet, at vi ikke sælger rammer. Vi har ikke lyst til at tilbyde vores kunder et produkt, af lavere kvalitet.

Lad dig inspirere af vores plakater. Køb nogle af de sammensætninger vi har lavet her, eller sammensæt dine egne plakater. Her vil vi vise de nyeste plakater i vores sortiment. De vil blive tilføjet flere gange om ugen. Posterart.dk sender plakater til dig med Postnord.Posterart.dk giver dig sikker online betaling med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron og Maestro.Posterart.dk leverer plakater til dig på 1-3 hverdageVisa Mastercard - Posterart.dk - Fjordbakken 27, Mellerup - 8930 Randers NØ - cvr-nummer 39908891 - E-mail kontakt@posterart.dk - Tlf-nr 81444552
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk